Få kvalificerad hjälp av en fastighetsskötare

Hejsan alla i Linköping som följer bloggen, det var inte i går, men i alla fall i förrgår, ha ha!!!!Jag är tillbaka !!!! Jag hade mina fastigheter med lägenheter ända tills för ett år sedan då jag sålde, och en sak som slog mig var hur bra det var att kunna få kvalificerad hjälp av en fastighetsskötare, därför kom jag på att detta borde jag skriva om så det gör jag nu. Varför är fastighetsservice bra? I mitt fall hade jag ett företag som hjälpte mig genom deras fastighetsskötare och det fungerade bra, men det finns tyvärr andra företag som inte fungerar som de ska och det är inte bra eftersom Hyresgästföreningen har superkoll på detta.

Vad gör en fastighetsskötare då? De klipper gräs, målar, snickrar och ser till att det är ordning och reda och att alla trivs och får den hjälp de behöver. När det gäller fastighetstjänster ska jag ge ett exempel på vad som KAN vara fel i företag som erbjuder fastighetstjänster.

Vad kan vara fel? En sak är att man får reda på det när de besöker lägenheten vid visning, vilket sedan resulterar i att Hyresgästföreningen kräver fastighetsservice, och ett annat problem med fastighetsservice är att många företag lovar att göra mer än vad de faktiskt gör, så be alltid om rapporter om huruvida de har gjort vad de säger innan du skriver under något kontrakt.

En annan sak med fastighetsservice är också om du inte går in på nätet för att kontrollera omdömen ja då kan det få tråkiga konsekvenser. Om du inte tittar på deras recensioner och bara tror på vad de säger till dig kan det sluta med en riktig skitstorm där saker och ting börjar att bli riktigt dålig riktigt snabbt.