Fint i min lägenhet tack vare duktiga målare

Hej och välkommen. Kul att du tittade förbi igen för att läsa fler inlägg. Som ni vet så handlar den här bloggen om bygg, och det är på grund av att jag själv brinner för att bygga och jobbar som snickare. Dock kommer det idag inte att handla om just snickeri, utan ett annat yrke som också kan inkluderas i byggkategorin. Det är nämligen så att jag behövde anställa några målare här i Borås för att måla om några rum i min lägenhet. Min fru är gravid som ni nog har hört eller förstått och då behöver vi måla om ett rum som barnet kan ha sen när det kommer.

Vi valde att anlita några målare från Borås som kunde göra jobbet åt oss eftersom jag inte kände att jag var tillräckligt kompetent på det området för att kunna göra det tillräckligt bra själv. Vi ringde upp Borowski, Marcin för att se om han hade några målare över som kunde komma och hjälpa oss, vilket han mycket riktigt hade och han skickade över dem till mig. Både frugan och jag är så nöjda med resultatet för det är inga ränder alls och det är precis den nyansen som vi önskade. Medandra ord så är målarna på firman riktigt kompetenta och de vet precis hur arbetet ska göras för att det ska bli så bra som bara möjligt. Jag hoppas att ni som nu kommer anlita dessa målare i Borås kommer vara lika nöjda som vi är, och jag har faktiskt ganska svårt att se hur ni inte skulle kunna bli det, eftersom vi fick ett så bra resultat.